Ga naar ...

logo_pjgu_woudenberg
fym-main

2018 wordt de 17e keer dat de Truck- en tractorpulling wedstrijd georganiseerd wordt.
Op 15 en 16 juni zal dit jaar naast de feesttent aan de baan de gigantische
Festivaltent weer verrijzen. De tent biedt plaats aan ruim 2500 man. Zoals velen van jullie zullen herinneren hebben we voorgaande jaren al diverse bands en artiesten mogen verwelkomen op de buhne o.a. Jannes, , Q5, Beethoven,  Ronnie Ruysdael, Plork en de aannemers, Sharon Doorson, Fragment, Mental Theo etc., etc. Ook dit jaar hoef je geen aparte kaarten te kopen voor de tent en de entree is voor de zaterdagavond verlaagd naar 12,50 euro incl. toegang tot Truck- en tractorpulling. Makkelijker kan niet! Kom wel op tijd want vol = vol.Vrijdagavond Festivaltent:

 Q-Music – The Party  Ft. Menno Barreveld   22:00 – 01:30

“Staat garant voor super gezellige avond waar alles kan en alles mag.”   


Qmusic the Party - 4 uur Fout

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute muziek een begrip in Nederland dankzij Qmusic. Qmusic the Party - 4uur FOUT! is een feest der herkenning en brengt de gezelligheid met de leukste DJ’s van Nederland met o.a. live Menno Barreveld! Heb jij je foute outfit al klaar liggen?

Qfoute uur live
Q-Music met het foute uur!

De organisatie heeft daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het “Het Foute Uur” van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen!


Party Animals      24:00 - 00:30

De Party Animals zijn terug van nooit weggeweest. In de eerste plaats omdat deze gangmakers om het jaar bij ons komen

new party animals

optreden en na hun optreden altijd nog even gezellig blijven doorfeesten tot in de late uurtjes bij ons. Ten tweede omdat ze populairder zijn dan ooit. Dagelijks in het foute uur bijv. worden hun oude hits nog gedraaid zoals bijv. Have You Ever Been Mellow, Good to Go, Xanadu en Aquarius.Onlangs hebben ze weer een nieuwe cd uitgebracht in samenwerking met hun producers Flamman & Abraxas, waarvan ze die ze met hun optreden zeker enkele hits ter gehore zullen brengen.
Zaterdagavond Festivaltent:

This is Beethoven         22:00 – 02:00

This is Beethoven is reeds een goede bekende bij de TT-Renswoude. In 2016 hebben wij deze jonge en aldebastend goeie band al mogen verwelkomen. Deze band is ontstaan onder de bezielende vleugels van Beethoven en is winaar geworden youngbeethovenvan de Party Award 2015!


“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst 42m2 , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!Turn up the 90's band         23:45 – 00:45 

Met een waanzinnige liveshow vol interactie,
Subpagina TUT90s Live Foto Zijkant 2 special effects, een overweldigende licht- en lasershow, beleef je samen met Turn Up The 90’s een wilde achtbaanrit door de jaren 90 die je naar adem zal doen snakken! In deze avondvullende actieshow wordt je door meer dan 100 dancehits uit de 90’s overdonderd, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash-ups en live gespeeld door de beste muzikanten uit de scene.

Turn Up The 90’s garandeert met 7 ervaren topmuzikanten en hun rock&roll attitude dat zij ieder feest op zijn grondvesten zal doen schudden. Verwacht veel en je krijgt nog meer, dat is het motto van deze explosieve bende. Deze high energy spektakelband tilt entertainment naar the next level en brengt je als een wervelwind met veel fun en power te
rug naar de 90’s.DJ Roy    21:00 -
02:00

Onze huis Dj Roy zal de presentatie van deze avond weer voor zijn rekening nemen. Ook zal hij met zijn Dj set verschillende keren live optreden. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse costa's, Gran Canaria, Mallorca, maar op de knallende party's van Turkije tot aan Griekenland. Ook de radio speelt een grote rol in Roy zijn carriere, op het commerciële radio station Simone FM presenteert Roy dagelijks zijn eigen radio show "Roy op je radio". 

dj20royZaterdagavond 30+ Cafe (feesttent aan de baan gekoppeld aan de Festivaltent) 16:00 – 02:00

Na het overweldigende succes van vorig jaar zijn we er trots op mee te mogen delen dat we Blinde Ed weer hebben weten vast te leggen. De 30+ tent zal voldoende ruim opgezet worden zodat er plek genoeg is om rustig te staan. Hier kun je zaterdagavond onder het genot van een biertje met op de achtergrond de goeie gouwe ouwe hits van vroeger nog nagenieten en praten over de wedstrijd. 
fbpic
lagerweij-300
nijborg-renswoude-300