Ga naar ...

logo_pjgu_woudenberg
fym-main

2019 wordt de 18e keer dat de Truck- en tractorpulling wedstrijd georganiseerd wordt.
Op 14 en 15 juni zal dit jaar naast de feesttent aan de baan de gigantische
Festivaltent weer verrijzen. De tent biedt plaats aan ruim 3000 man. Zoals velen van jullie zullen herinneren hebben we voorgaande jaren al diverse bands en artiesten mogen verwelkomen op de buhne o.a. Jannes, Q5, Beethoven, Ronnie Ruysdael, Plork en de aannemers, Sharon Doorson, Fragment, Mental Theo etc., etc. Ook dit jaar hoef je geen aparte kaarten te kopen voor de tent en de entree is voor de zaterdagavond verlaagd naar 12,50 euro incl. toegang tot Truck- en tractorpulling. Makkelijker kan niet! Kom wel op tijd want vol = vol.Vrijdagavond Festivaltent:


  >>>  Q-Music – The Party  Ft. Menno Barreveld   22:00 – 01:30

“Staat garant voor super gezellige avond waar alles kan en alles mag.”   


Qmusic the Party - 4 uur Fout

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute muziek een begrip in Nederland dankzij Qmusic. Qmusic the Party - 4 uur FOUT! is een feest der herkenning en brengt de gezelligheid met de leukste DJ’s van Nederland met o.a. live Menno Barreveld! Heb jij je foute outfit al klaar liggen?

Qfoute uur live Q-Music met het foute uur!

De organisatie heeft daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het “Het Foute Uur” van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen!>>>  Snollebollekes   00:00 - 00:30

Wij hebben er alles aan gedaan om Nederlands populairste feestact te boeken voor de “Foute Party” op de vrijdagavond. Snollebollekes zal deze avond de hele feesttent uit zunne panty laten knallen!Snollebollekes 2015 2 715x408


Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland, die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Wat Justin Timberlake niet lukte, lukt Snollebollekes wel: in no time raakten de concerten van Snollebollekes in het GelreDome uitverkocht. Dit jaar won hij een BUMA NL Award in de categorie Grootste Feestact en ook won hij deze prijs al voor Beste Single. Met zijn energieke en vrolijke hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en ‘Vrouwkes’ kan niemand stil blijven staan tijdens de afterparty in de festivaltent. Zijn hit ‘Links Rechts’ levert keer op keer een hele mensenmassa’s op die van links naar rechts springen.

Zaterdagavond Festivaltent:

Dit jaar zal de opzet van de afterparty op de zaterdag iets meer aangepast zijn op de bezoekers. In de festivaltent zal Dj Roy, die al jarenlang onze huis Dj is, optreden. Met medewerking van enkele artiesten zal hij hier de vetste party ooit van maken. De live band heeft een eigen tent gekregen welke tussen de festivaltent en de baan staat, zodat een ieder een tent kan kiezen naar zijn eigen muzieksmaak.


>>>  DJ Roy    21:00 - 02:00

Als er 1 Die-Hard DJ een feesttent letterlijk kan afbreken is het wel Dj Roy!

Met meer dan 200 boekingen per jaar, 20 jaar ervaring en prijzen als Beste Cafe Dj van Nederland en Populairste Party Dj van Nederland start dit jaar start zijn nieuwe toer, DJ Roy 2.0! Hij brengt een freestyle set vol energie en vuur, met een duidelijke slogan, FUCK MUSICAL BORDERS, Roy draait wat hij wil en wanneer hij het wil,

Het thema? PARTY HARD! Be prepared for DJ ROY LIVE!

Dj Roy is bekend van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse costa's, Gran Canaria, Mallorca, Salou en de knallende party's op Ibiza. Ook de radio speelt een grote rol in Roy zijn carrière, op het commerciële radio station Simone FM presenteert Roy dagelijks zijn eigen radio show "Roy op je radio". 


dj20roy

>>>  Partyfriex      23:45 – 00:45 

partyfriexZoals jullie gewend zijn hebben we met de Partyfriex voor de zaterdag weer een van de beste acts weten te boeken voor de Grote Festivaltent.

Geen tent is hun te groot om de boel op de kop te zetten, de twee zangers brengen feest, met hits van vroeger en nu maken ze tent los alles passeert de revue. De eigen muziek is ook niet mis met hits als: Ik moet zuipen,Meter Bier, 90's Medley, Turbonaise en Leef Voor ’T Weekend gaan de handen omhoog. Ze leven voor het weekend en komen Maximaal feesten in Renswoude.


>>>  BRAM/STEFAN/SEAN    00:45 - 01:15

bram stefan sean
Ook Bram Krikke zal met Stefan en Sean optreden in de festival tent op de zaterdagavond. Het trio is onder meer bekend van de hits Potentie ft. Bram Krikke / Vanavond ga ik scoren / Het beest in mij gaat los en Strakke kleren lekker luchtje.


Bram Krikke timmert hard aan de weg met zijn hilarische video’s op Youtube en als radio-dj bij SLAM!. De man met de snor sleepte maar liefst twee prijzen in de wacht tijdens de uitreiking van de Gouden radioring. Andere genomineerden in de categorie voor beste mannelijke radiodj waren Edwin Evers (Radio 538) en Wilfred Genee (BNR Nieuwsradio), zeker niet de minsten dus. Toch lukte het Bram Krikke om de prijs mee naar huis te nemen. 

Onlangs heeft Bram Krikke nog opgetreden in het voorprogramma van niemand minder dan de Snollebollekes in het GelredomeZaterdagavond Plork Cafe (feesttent aan de baan gekoppeld aan de Festivaltent) 22:00 – 02:00

Terug van weggeweest. We hebben dit jaar Plork en de Aannemers weer weten te strikken. Helaas kwam er daarna in het begin van het jaar het nieuws dat deze band gaat stoppen. Dit is daardoor het laatste jaar dat je deze band nog kunt zien optreden o.a. op de Zwarte Cross in de megatent op de zaterdag, en gelukkig ook bij ons in de buurt tijdens TT-Renswoude. Ze hebben de hele zaterdagavond de tent aan de baanzijde tot hun beschikking, die voor deze gelegenheid omgedoopt is tot het Plork Café, om er een knallend afscheidsconcert van te maken.Plork en de aannemers

De reden voor hun stoppen was volgens Plork en de Aannemers het aantrekken van de bouw, maar er blijkt toch een andere voorname reden te zijn voor de heren om te stoppen. 'Plork staat voor: prettig lichaam, ontzettende rotkop', aldus de basgitarist. 'Maar naarmate mannen ouder worden, worden ze knapper. Dus nu gaat onze naam niet meer helemaal op. Het lichaam bij hem is ook beter geweest, daar is nu toch wel iets meer een buikje gekomen. En die kop, die wordt eigenlijk steeds mooier.'

In de zestien jaar waarin de heren het hele land doortrokken is er volgens de band nu een duidelijk hoogtepunt. 'We gaan het nu ook afronden met de vier jongens waar we zestien jaar geleden ook mee begonnen zijn en dan is het ook mooi geweest', aldus Aannemer 1. Plork en de Aannemers zijn op dit moment druk bezig met het plannen van een afscheidsconcert. 'Waar en wanneer, dat weten we nog niet helemaal precies', aldus Plork. 'Maar dat gaat zeker gebeuren.
lagerweij-300
nijborg-renswoude-300