Ga naar ...

logo_pjgu_woudenberg
fym-main

2017 wordt de 16e keer dat de Truck- en tractorpulling wedstrijd georganiseerd wordt.
Op 16 en 17 juni zal dit jaar naast de feesttent aan de baan de gigantische
Festivaltent weer verrijzen. De tent biedt plaats aan ruim 2500 man. Zoals velen van jullie zullen herinneren hebben we voorgaande jaren al diverse bands en artiesten mogen verwelkomen op de buhne o.a. Jannes, , Q5, Beethoven,  Ronnie Ruysdael, Plork en de aannemers, Zingende Fresia's, Fragment, Mental Theo etc., etc. Ook dit jaar hoef je geen aparte kaarten te kopen voor de tent en de entree is voor de zaterdagavond verlaagd naar 12,50 euro incl. toegang tot Truck- en tractorpulling. Makkelijker kan niet! Kom wel op tijd want vol = vol.Vrijdagavond Festivaltent:


 Q-Music – The Party     22:00 – 01:30

“Staat garant voor super gezellige avond waar alles kan en alles mag.”   


the partyDe twee bekende DJ’s , Martijn Kolkman & Lars Boele van Q-Music komen de vrijdagavond op spectaculaire wijze afsluiten. Met een adembenemend 3D-decor voorzien van tientallen schermen, een LED-decor met bigscreens  zijn alle ingrediënten in huis om de avond knallend af te sluiten. Dus trek je stoute schoenen aan en ga los op de leukste hits van vroeger en nu.foute uur live

Q-Music met het foute uur!

De organisatie heeft daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het “Het Foute Uur” van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen!


Snollebollekes       24:00 - 00:30

Ook zo gesprongen op “Springen Nondeju” van Snollebollekes met carnaval? En geniet je ook elk weekend in je favoriete feestcafé van “Vrouwkes” terwijl je iedere avond thuis met de kids “Links Rechts” aan het meezingen bent?

En dan hebben we het nog niet eens over “Bam Bam“, “Snollebolleke” en al die andere super hits! Inderdaad; dé sensatie van de laatste jaren komt naar Renswoude! 

Snollebollekes 2015 2 715x408Zaterdagavond Festivaltent:

Black Tie Monkey Squad         22:00 – 02:00

Na het succes van Beethoven Rocks die al 2 maal bij ons op de bühne heeft gestaan, is de tijd nu rijp voor een band die we achter de schermen al een paar jaar volgen Black Tie Monkey Squad. Deze jonge en aldebastend goeie band is ontstaan onder de bezielende vleugels van musical producer Robin Wesley en is winaar geworden van de Party Award 2016!
465dac3c cafe 4d9c 956f 3cc70d0b4084

Als Musical Director is Robin Wesley verantwoordelijk voor de sound, muzikale creativiteit en liveshow, waardoor deze band beschikt over een eigen internationale BTMS-sound. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90ties komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound er op los heeft gelaten waarbij de hele zaal uit z’n dak gaat en nog veel meer daartussen. Van begin tot eind genieten. Eigenlijk kunnen we er niet meer over zeggen dan dit: als je de beste band van het moment wilt zien kom kijken … 

Uniek voor Black Tie Monkey Squad is het gebruik van eigen films op de LED wall (met een grote van 50m2!) het gebruik van video mapping. Een technologie waarbij de band in een 3D-landschap komt te staan en zo een wordt met de achtergrond. Objecten en personen op de LED wall worden zo onderdeel van een zang- en dansroutine van internationale allure. Dit alles zal verzorgd worden door de crew van HVR showequipment. www.blacktiemonkeysquad.com

Sharon Doorson         23:15 – 23:45 

Sharon is al een tijdje actief in de muziekwereld, maar de echte doorbraak kwam bij haar optreden bij The Voice in 2011. Hier drong ze door tot de halve finales. Daarna ging het snel met haar; haar eerste single “Fail in Love” werd meteen goud en er zouden meerdere hits volgen zoals de bekende knoeperd van een top 40 hit “High On Your Love. 

images


Pater Moeskroen     00:30 - 01:15

 Alsof het programma nog niet vol genoeg zit, zijn we op zoek gegaan naar de beste feestband allertijden en dan kom je op Pater
Pater Moeskroen Schizofreen 500x500 Moeskroen uit. Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival.


De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?!

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.Zaterdagavond 30+ Cafe (feesttent aan de baan gekoppeld aan de Festivaltent) 16:00 – 02:00

De 30+ tent is dit jaar maar liefst 2x zo groot. We zijn er trots op te melden dat we een rasartiest hebben weten te strikken en wel Blinde Ed. 
Hier kun je zaterdagavond onder het genot van een biertje met op de achtergrond de goeie gouwe ouwe hits van vroeger  nog napraten over de wedstrijd. 
fbpic
lagerweij-300
nijborg-renswoude-300