Ga naar ...

logo_pjgu_woudenberg
Ook dit jaar zullen er weer diverse truckklassen op de baan verschijnen. In de loop van de jaren zijn deze uitgegroeid tot een echte publiekstrekker. Op de vrijdagavond zullen de Sportklasse trucks van de VTN een competitiewedstrijd verrijden, aangevuld met enkele regiorijders. 

Op de zaterdagavond hebben we een nieuwe klasse opgezet. De Standaard Regiotransporteurs klasse. Dit houd in dat diverse bekende transportbedrijven uit de regio 1 van hun  trucks die dagelijks op de weg het transport verzorgen voor de sleepwagen zetten. Voor de transporteurs die geen trekhaak hebben, hebben we hiervoor een universeel uitwisselbare trekhaak beschikbaar. Het beloofd een hele leuke wedstrijd te worden tussen de trucks die zeer herkenbaar zijn.

(Onder voorbehoud)Naast de standaard regiotransporteursklasse hebben we dit jaar ook de Standaard XL klasse. Dit zijn trucks die eerder in de standaardklasse reden maar makkelijker zijn op te voeren doordat er bijvoorbeeld nog een mechanische brandstofpomp opzit. Deze trucks zijn voorzien van een restrictor in de inlaat waardoor de trucks beperkt zijn in het aanzuigen van enorme hoeveelheden lucht. Daardoor blijft dit een leuke, betaalbare instapklasse in de truckpulling. Deze trucks rijden dit jaar voor het eerst ook een competitie bij de ntto door heel het land. De meeste trucks in deze snelgroeiende klasse komen uit de regio. Voor meer info mbt deelname in deze klasse kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De Supersporttrucks zullen de zaterdagavond een demo rijden. Dit jaar zal voor het eerst ook een nieuwe regiodeelnemer zijn debuut maken: Little King een Scania Torpedo V8.

Kortom genoeg spektakel welke u zeker niet mag missen.

badbull cothen 2014Heugten van 59BGR2 1024x768
lagerweij-300
nijborg-renswoude-300